Reklama

Tal Spiegel podczas pracy w kuchni wpadł na pomysł fotografowania klientów paryskich cukierni, sam jest z zamiłowania i zawodu cukiernikiem. Spiegel jest absolwentem prestiżowej, paryskiej akademii Ferrandi French School of Culinary Arts. Wie, że deser, podobnie jak strój może być dziełem sztuki, dlatego połączył pasję do jedzenia i mody, by stworzyć uzależniający profil na Instagramie. @desserted_in_paris to zbiór prostych fotografii - na pierwszym planie zawsze widoczny jest trzymany w dłoni deser, a w tle buty właściciela deseru. Spiegel dodaje do zdjęć krótkie opisy, w których wyjaśnia kto jest autorem deseru oraz w której paryskiej cukierni można go spróbować. Warto przejrzeć jego przewodnik przed wizytą w Paryżu!

Reklama

Zobaczcie zdjęcia z jego profilu na Instagramie w naszej galerii >>>

Reklama
Reklama
Reklama