Bezmięsny mięsny, czyli pierwszy w Polsce wegański rzeźnik
Pierwszy w Polsce wegański rzeźnik ma szansę powstać w Warszawie. Wystarczy, że wspomożecie Vegan Baczer. Jak? Podpowiadamy.
Igor, Rafał i Michał mają marzenie, aby w Warszawie otworzyć wegańskiego rzeźnika - pierwsze tego typu miejsce w Polsce. Aby to się stało, chłopcy potrzebują waszej pomocy.
"Chcielibyśmy otworzyć pierwszy w Polsce bezmięsny mięsny! Czyli właściwie co? Miejsce, gdzie będzie można kupić całkowicie roślinne, naturalne produkty, które idealnie zastąpią mięso w Waszej kuchni" - czytamy na oficjalnym wydarzeniu na Facebooku.
Bezmięsny mięsny, czyli Vegan Baczer to miejsce, w którym znajdziecie autorskie receptury, niepowtarzalny smak i produkty pochodzenia roślinnego bez szkody dla zwierząt i środowiska.
Oni mają pomysł, zapał i wielkie plany związane z Vegan Baczer, a wy możecie sprawić, że ich marzenia urzeczywistnią się. Wystarczy, że na stronie www.veganbaczer.pl wybierzecie poziom wsparcia, a w zamian jako jedna z pierwszych osób dostaniecie tuż po zakończeniu akcji wege-pyszności! Świeżutkie, pyszne, pod same drzwi!
"Po wszystkich obliczeniach, jakich dokonaliśmy, wyszło nam, że potrzebujemy zebrać minimum 1000 osób, które zakupią nasze roślinne produkty w przedsprzedaży. Twoje zamówienie, oprócz nakarmienia roślinożernego żołądka, pomoże nam zebrać wystarczającą ilość środków na otwarcie bezmięsnego mięsnego w Polsce pod szyldem Vegan Baczer. Dołączysz do nas?" - zachęcają właściciele Vegan Baczer.
1 z 4
vegan-baczer-2
Bezmięsny mięsny, czyli pierwszy w Polsce wegański rzeźnik / mat. prasowe
2 z 4
vegan-baczer-3
Bezmięsny mięsny, czyli pierwszy w Polsce wegański rzeźnik / mat. prasowe
3 z 4
vegan-baczer-1
Bezmięsny mięsny, czyli pierwszy w Polsce wegański rzeźnik / mat. prasowe
4 z 4
vegan-baczer-5
Bezmięsny mięsny, czyli pierwszy w Polsce wegański rzeźnik / mat. prasowe